Siirry sisältöön
Ota yhteyttä

Rengasmyynti ja vanteet

Renkaiden kunto on yksi tärkeimmistä tekijöistä ajoturvallisuuden kannalta ja vain säännöllisin väliajoin uusitut renkaat takaavat turvalliset ajokilometrit. Kun renkaan kulutuspinnan urien syvyys alkaa talvirenkaissa olemaan alle 4 mm ja kesärenkaissa alle 2 mm, tai renkaiden ikä alkaa lähestyä 6 – 8 vuotta, on aika vaihtaa renkaat uusiin.  

Meiltä saat laadukkaat kesä- ja talvirenkaat sekä tyylikkäät vanteet autoosi. Autamme renkaiden ja vanteiden valinnassa ja asennamme ne autoosi. Tule käymään Akaan Toijalassa JMN Autohuollossa – saat aina asiantuntevaa palvelua! 

Kesärenkaat

Ajomukavuus, hiljaiset rengasäänet ja ennen kaikkea turvallisuus ovat kesärenkailta vaadittavia ominaisuuksia. Kesärenkaiden kulutuspinnan tulee hajottaa vettä tehokkaasti ja säilyttää joustavuutensa ja suorituskykynsä myös korkeissa lämpötiloissa. 

Tarjoamme laajan valikoiman huippumerkkien kesärenkaita, jotka yhdistävät turvallisuuden, kestävyyden ja erinomaisen suorituskyvyn. Tule tutustumaan valikoimaamme! 

Talvirenkaat  

Suomen sääolosuhteissa talvirenkailta vaaditaan paljon. Niissä tulee olla pitoa niin lumisilla kuin jäisilläkin teillä. Ajetut kilometrit, ajotyyli sekä maasto vaikuttaa talvirenkaiden kulumiseen ja niiden vaihtoväliin.  

Renkaan kulutuspinnan keskellä olevien pääurien syvyyden tulisi olla 4 mm, jotta renkaiden ajo- ja jarrutusominaisuudet olisivat vielä talviolosuhteisiin sopivat. Urasyvyyden voi tarkistaa itse kätevästi kahden euron kolikolla. Mikäli kolikossa oleva hopeinen reuna jää uraan piiloon, on talvirenkaassa vielä riittävästi kulutuspintaa jäljellä. Jos reunaa jää näkyviin, on uudet talvirenkaat syytä hankkia alle. 

Talvirenkaita tulee käyttää 1.11.–31.3. välisenä aikana, mikäli sää tai keli sitä edellyttää.  

Vanteet  

Tyylikkäät ja laadukkaat auton vanteet eivät pelkästään paranna ajoneuvosi ulkonäköä, vaan tarjoavat myös parempaa suorituskykyä ja ajomukavuutta. Laadukkaat vanteet myös kestävät vuosia. Vanteita on saatavilla eri kokoisina ja eri tyyleillä, jotta saat juuri omaan tyyliisi sopivat vanteet autoosi. Tule paikan päälle tutustumaan valikoimaamme! 

Kysy lisää >>

Meiltä saat myös renkaiden vaihdot ja voit tuoda renkaat kausisäilytykseen rengashotelliimme!

 

040 138 3213