Siirry sisältöön
Ota yhteyttä

Määräaikaishuolto

Auton määräaikaishuolto on autonvalmistajan huolto-ohjelman mukaisesti toteutettu autohuolto, joka sisältää merkkikohtaisesti määräytyviä tarkistus- ja huoltotöitä.  

JMN Autohuolto tekee määräaikaishuollot kaikkiin automerkkeihin ja –malleihin monipuolisella osaamisella. Autohuoltomme sijaitsee Akaan Toijalassa – tuo autosi meille, saat asiantuntevaa palvelua edulliseen hintaan. 

Määräaikaishuolto voi olla joko kilometri- tai aikaperusteinen 

Määräaikaishuolto on autonvalmistajan määrittelemä säännöllinen tarkastus- ja huoltoprosessi, jonka avulla ajat autollasi huolettomia kilometrejä ja säilytät uuden autosi takuun voimassa.  

Autonvalmistajasta riippuen, määräaikaishuolto voi olla joko kilometri- tai aikaperusteinen. Usein määräaikaishuolto tehdään joko 15 – 30 tuhannen kilometrin tai 1 – 1,5 vuoden välein. Huolto-ohjelman mukaan tehty määräaikaishuolto ei ainoastaan varmista, että autosi toimii moitteettomasti, vaan se ehkäisee mahdollisten vikojen syntyä ja vähentää kalliita korjauskustannuksia tulevaisuudessa.  

Meille voit tuoda auton myös katsastushuoltoon, jossa varmistamme, ettei autostasi löydy  katsastuksen hylkäykseen johtavia vikoja.

Sähköinen huoltokirja lisää auton jälleenmyyntiarvoa

Kirjaamme kaikki tehdyt huoltotoimenpiteet autonvalmistajan sähköiseen huoltokirjaan, josta pystyt itse helposti tarkastamaan kaikki meillä tehdyt huollot. Huoltokirjasta seuraat helposti myös, koska seuraava huolto on ajankohtainen. Säännöllisesti täytetty sähköinen huoltokirja lisää auton jälleenmyyntiarvoa.

Määräaikaishuollon hinta määräytyy merkkikohtaisesti 

Määräaikaishuolto on vuosihuoltoa laajempi kokonaisuus ja sen sisältö määräytyy aina merkkikohtaisesti. Näin myös määräaikaishuollon hinta vaihtelee eri merkeittäin, aina tehtyjen toimenpiteiden mukaan. Tavallisimmin määräaikaishuolto sisältää moottoriöljyn ja öljynsuodattimen vaihdon sekä tietyn väliajoin myös jakohihnan vaihdon. Joskus määräaikaishuollon yhteydessä tehdään lisämaksusta myös jarruhuolto, joka on useilla merkeillä merkittynä huolto-ohjelmaan. Lisäksi joidenkin automerkkien huoltoon sisältyy myös sytytystulppien, ilmansuodattimen ja polttoainesuodattimen vaihto. 

Tarkemman hinta-arvion juuri sinun autosi määräaikaishuollosta saat kysymällä sen meiltä! 

040 138 3213