Siirry sisältöön
Ota yhteyttä

Sähkö- ja hybridiauton huolto

Säännöllinen sähkö- ja hybridiauton huolto on edellytys auton turvallisuudelle ja luotettavalle suorituskyvylle. Sähköauton määräaikaishuollossa ja vuosihuollossa käydään läpi autosi käytön kannalta olennaiset tarkistus- ja huoltotoimenpiteet.  

Me huollamme ja korjaamme sähkö- ja hybridiautot aina määräaikaishuolloista korkeajänniteakuston vaihtoon asti. Asentajamme ovat korkeajännitetyöskentelyyn valtuutettuja, koulutettuja ja perehdytettyjä ammattilaisia.

Tuo sähkö- ja hybridiautosi Akaan Toijalaan! 

Sähkö- ja hybridiauton huolto-ohjelma vaihtelee automerkeittäin 

Sähkö- ja hybridiauton huolto-ohjelma sisältää paljon samoja toimenpiteitä kuin polttomoottoriautojen huollot. On kuitenkin hyvä muistaa, että sähköauton huolto vaatii erikoisosaamista ja huolloissa tulee noudattaa tarkoin autonvalmistajan antamia huolto-ohjeita. Sähkö- ja hybridiautojen korkeajännitejärjestelmä vaatii säännöllistä huolenpitoa, jotta auto on turvallinen ajaa. 

Sähkömoottori on mekaanisesti yksinkertaisempi kuin polttomoottori, joten huollettavia kohteita on vähemmän. Huoltotoimenpiteisiin kuuluvat tavallisimmin vaihteiston ja voimansiirron öljynvaihdot, jarrujen huolto sekä akun ja sen jäähdytysjärjestelmän ja muiden osien huolto.  

Meidän osaavat ammattilaiset huolehtivat, että meillä tehty sähköauton huolto säilyttää auton ominaisuudet luotettavina, turvallisina ja ympäristöystävällisenä.   

Sähköauton huollon hinta 

Sähkö- ja hybridiauton huollon hinta määräytyy huoltotoimenpiteiden, automerkin ja –mallin mukaan. Hinta on usein polttomoottoriautojen huoltohintaa edullisempi, koska sähköautoon ei tarvitse vaihtaa moottoriöljyä, moottorin suodatinta eikä jakohihnaa.  

Tarkemman hinnan sähkö- ja hybridiauton huollolle saat meiltä! 

Varaa aika sähkö- ja hybridiauton huoltoon >> 

040 138 3213