Siirry sisältöön
Ota yhteyttä

Nelipyöräsuuntaus

Nelipyöräsuuntaus on huoltotoimenpide autolle, jossa tarkistetaan auton pyörien kulmat ja asennot sekä varmistetaan autolle optimaalinen ajettavuus. Se on tärkeä huoltotoimenpide, joka vaikuttaa ajettavuuteen lisäksi myös renkaiden käyttöikään sekä polttoaineen kulutukseen. 

JMN Autohuolto hoitaa autosi nelipyöräsuuntauksen säätämällä autosi ohjauksen ja jousituksen täydelliseen ajokuntoon. 

Milloin nelipyöräsuuntaus on tarpeen? 

Auton nelipyöräsuuntaus on hyvä tehdä renkaiden vaihdon yhteydessä tai ainakin silloin, kun autoon asennetaan uudet renkaat. Auton runkoon nähden oikein suunnatut renkaat tekevät autosta turvallisen ajaa, mutta myös pidentää renkaiden käyttöikää ja pitää polttoaineen kulutuksen tasaisena.  

Nelipyöräsuuntaus on tarpeen tehdä myös silloin, jos huomaat renkaiden epätasaista kulumista sisä- tai ulkoreunoilta tai auton ohjaus puoltaa vahvasti jommallekummalle puolelle. Myös kovalla vauhdilla kuoppaan ajo voi aiheuttaa vaurioita, jotka vaikuttavat ohjauksen epätasapainoon. Tällöin kannattaa renkaiden suuntaus käydä meillä ainakin käydä tarkistuttamassa.  

Tuo autosi meille nelipyöräsuuntaukseen 

Nelipyöräsuuntaus on nopea ja edullinen huoltotoimenpide, joka kannattaa säännöllisin väliajoin autolle tehdä. Parannat sillä autosi ajettavuutta ja pidennät renkaiden käyttöikää. Varaa aika ja tuo autosi meille Akaan Toijalaan säädämme autosi ohjauksen hetkessä kuntoon. 

040 138 3213